Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αγαπάμε πολύ τα ζώα! Η φροντίδα τους είναι χαρά μας…

Παναγιώτης Κουτσουβέλης

DVM, Ειδικευμένος Δερματολόγος Κτηνίατρος

 

Ο Παναγιώτης Κουτσουβέλης είναι κτηνίατρος που ειδικεύεται στη δερματολογία ζώων και παρακολουθεί δερματολογικά περιστατικά στη δερματολογική κτηνιατρική κλινική Animal Dermatology.

 

Αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2006. Την ίδια χρονιά πήγε ως επισκέπτης κτηνίατρος σε μεγάλες κλινικές της Αττικής.

 

Το 2015 έγινε δεκτός ως ειδικευμένος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Κτηνιάτρων Δερματολόγων -DVM (Resident of the European College of Veterinary Dermatology) και εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Παθολογική Κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εντός 4 ετών, όπου συμμετείχε στην κλινική εκπαίδευση των φοιτητών τέταρτου και πέμπτου έτους.

 

Από το 2015 έως σήμερα έχει πάρει μέρος σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια Κτηνιατρικής Δερματολογίας. Το 2017 πήρε μέρος σε εκπαίδευση του Κολλεγίου στο Μεσογειακό Ινστιτούτο Βιο-επιστημών, στην Κροατία, με θέμα την ανοσολογία, τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος. Το 2018 έλαβε μέρος στην εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου στην Ιστοπαθολογία δέρματος, στην Ιταλία.

 

Έχει συμμετάσχει ως επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα με θέματα που αφορούν τη δερματολογία του σκύλου και της γάτας. Ερευνητικά δραστηριοποιείται από το 2016 πάνω στη μικροβιοαντοχή και συγκριμένα στην ανθεκτικότητα του σταφυλόκοκκου του σκύλου.

Γεωργία Πασχαλίδου

Μεταπτυχιακός Κτηνίατρος Α.Π.Θ (DVM, Msc)

Η Γεωργία Πασχαλίδου είναι απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Εισήχθη στο πανεπιστήμιο το 2004 και διεκπεραίωσε το 5ετές πρόγραμμα σπουδών της το 2009, όπου συνέχισε στο ίδιο ίδρυμα, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της, το 2013, πάνω στο αντικείμενο της ζωοτεχνίας.

 

Από το 2009 ασχολείται αποκλειστικά με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών (χειρουργικών και παθολογικών) στα ζώα συντροφιάς, με συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων ελληνικών και ευρωπαϊκών (webinar, cpd programs, courses, συνέδρια).

 

Από το 2009 έως το 2021 εργάστηκε σε μεγάλο ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και, έχοντας αποκτήσει μια 12ετή εμπειρία, αποτελεί από το 2022 μέλος της ομάδας του Animal Dermatology. Αυτό που τη χαρακτηρίζει, λόγω της αγάπης της για τα ζώα και του πάθους της για την επιστήμη, είναι η σχολαστική διεκπεραίωση των περιστατικών, η υπομονή, καθώς και η συνεχής, άμεση επαφή με τον κηδεμόνα των ζώων.

Ελισάβετ Γκιώνη

Βοηθός Κτηνιάτρου

Η Ελισάβετ Γκιώνη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Μάρκετινγκ και, παράλληλα, εργάστηκε στο τμήμα Διαγωνισμών & Οικονομοτεχνικών μελετών πολυεθνικής εταιρείας.

 

Λόγω της αγάπης της για τα ζώα, ακολούθησε μονοετές πρόγραμμα σπουδών ως Βοηθός Κτηνιάτρου στη σχολή Pet Pro Academy, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2019. Από το 2020 αποτελεί μέλος της ομάδας του Animal Dermatology.

Στο Animal Dermatology δεχόμαστε περιστατικά κατόπιν ραντεβού, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

hCaptcha